FÅTAL PLATSER KVAR - RFE 2023

fredag 10 mars 2023

Mona Ulvåknippa

Det finns ett fåtal platser kvar till både kortresan till holländska Groningen, distrikt 1590, och den lite längre resan till brasilianska delstaten Parana, distrikt 4640. De båda grupperna har just träffats en första gång inför sina spännande utbyten.

Nu är inte mindre än fyra grupper av internationella RFE-besökare på väg till vårt distrikt, varav två redan i juni. Båda är från Brasilien och besöker oss som redan varit i deras distrikt 4770 och 4580. Nu skall de få uppleva svensk sommar med ljusa nättter, sill och dans kring midsommarstången. Är du sugen på att träffa dessa brasilianska rotarianer på något sätt så tveka inte att höra av dig. Det kan bli lite av ett ”prova-på-RFE”.

I september kommer gruppen från Nederländerna hit men innan dess så får vi i vårt distrikt chansen att möta våren med alla blommor, goda ostar och trevliga evenemang i Holland. I Groningen möts vi av ett härligt och glatt gäng. Från Sverige åker sex personer och det finns plats för ytterligare några stycken, så passa på för chansen till nya upplevelser, vänner och möten som går utanför vanliga turistresor. Det här är en kortresa mellan torsdag 20 till söndag 23 april och det spelar ingen roll om man vill resa ensam, med partner eller en vän. Huvudsaken är att minst en är rotarian. 

Läs mer här >> 

Hälsningar Anni

anni.davidson@inge9sus.com

070-892 24 94

Anni Davidson, RFE chair 2360    

Schiermonnikoog, Gröningen, Nederländerna